Czy kots wie co to jest ?
Niestety zgubilem to cudo pewnie bylo za luźno

Czy powinienm do dokupić czy w czymś to przeszkadza ?!
Help

Już sie poprawiłem zdj zmniejszone i oznaczone - chodzi mi o to coś na czarnej plasrikowej obudowie ...
Hej, halo, ale ten dekiel to tez ma dziury i co? Że niby przez te otwory tylko woda wylata ze srodka a nie wlata do niego?Woda w altu w zasadzie nie przeszkadza ale lepiej by jej tam na wszelki wypadek nie było.
Woda mu za bardzo nie dokuczy. Oczywiście praca pod wodą odpada. Dekiel chroni przed nadmiernym kurzem i innym grubszym brudem. Ale głównie dostarcza chłoden powietrze co by sie generator prądów wszelakich nie ugotował. Nie wiem jak w sevence jest ale chyba masz tam pod tym deklem regler wiec o jego chlodzenie tez chodzi.Hej, halo, ale ten dekiel to tez ma dziury i co? Że niby przez te otwory tylko woda wylata ze srodka a nie wlata do niego? Wink
Eeee, nieeee, regler to jest z przodka pod zbiornikiem w okolicy cewekNie wiem jak w sevence jest ale chyba masz tam pod tym deklem regler wiec o jego chlodzenie tez chodzi.
Wojtek - wiem że to troche na skróty ale czy możesz mi wskazać ten link? jakoś ciężko znaleźćnowa ze 300 złociszy może kosztować ale nowej nie kupuj, wejdź do działu ogłoszeń tam jest link ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości