wczoraj wracalem ze Strarej Iwicznej pod Wa-wa troche sie do domu spieszylo ze 2 czy 3 razy w dobrych warunkach - ruch byl maly - probowalem jak to jest bymyself
. Szczereze to lekko ponad 180 naliczniku mialem i specjalnie nie chciala dalej isc. Fakt warunki nie byly do konca sprzyjajace dosc silny wiatr, torba na zbirniku ale chowa sie spoko za szyba Givi, no i topcaste mialem. Filtr mam nowy, jeszcze czeka mnie synchro i chyba wymiana swiec. Waze podobnie jak Dofo tyle tylko, ze nie mam kompleksu przed dziewczynami 185cm
no i przystojniejszy znacznie jestem
.
Ogolnie dosc dynamicznie przyspieszalem przez cala traske i po jakis 215 ale przejechanych km to mi sie rezerwa manualnie wlaczyla
nawet mi sie nie chce liczyc ile na 100 srednia wyszla z wczorajszej jazdy
.
Po piatkowej w miare spokojnej jezdzie z Michalem do Nieborowa spalanie wyszlo mi 13,6 l na 160km co daje jakies 5 z malym haczykiem
Nawet jak zmienie swiece i zrobie synchro to juz i tak nie bede juz probowal bo jeszcze chcialbym troche na tym swiecie sobie pofiglowac i wystarcza mi Wasze doswiadczenia i moja przyjemnosc z jazdy nieco wolniejszej. Dodam, ze mam wersje open, nie miala zadnych blokad od poczatku jej istnienia.
Dodam jeszcze, ze wrazenia z jazdy wczorajszej 260km calkiem mile, nowe opony, moto prowadzi sie jak po sznurku, powolij zaczynam sie z nia zespalac i dobrze winkle czuc
Bezpiecznej jazdy i do milego spotkania
Failure is not an option...
ex Red Onion 00' ...V-strom DL1000, CBF1000, Xtourer 1200
,,,, Junak 57', WSK 125 74', Rebel 125 98'