Tak na poważnie to też zastanawiam się nad kupnem PR3 lub PR2, jak to widzicie? Najwięcej jest w sumie 3 na allegro.
Nie wiem czy to się kwalifikuje jako jazda sportowa ale w ubiegłym sezonie pozamykałem swoje nienajnowsze Micheliny na torze w Bydgoszczy. Tył 2010 ale przód 2008 czyli wg producenta próchno - tarłem podnóżkami w łukach i to przy względnie małej prędkości (40-50) i jakoś przyczepności nie straciłem mimo że amator ze mnie. Jeśli w tym roku się wygrzmocę (odpukać) to empirycznie dowiodę że 8 lat to wiek graniczny dla Pilot Roada ale nikt mnie nie przekona do wymiany 5 letnich gum jeśli mają 2/3 bieżnikaBo jesli chcialby jezdzic ekstremalnie sportowo na nich (...)
Pirelli Angel GT, są zestawy na allegro.Witam Szanowne Grono,
Mam pytanko odnośnie opon...
Chciałem kupić Pirelli Angel ST, ale nie produkują opony w rozmiarze 150/70R17. czy jeśli kupię oponę w rozmiarze 160/60R17 będzie wszystko OK, czy szukać innych opon?
Jeździłem, zrobiłem ponad 20kkm. Zdarzały się długie przeloty w deszczu z plecaczkiem, ani razu nie leżałemWitam.
Ktoś z Was miał możliwość użytkowania opon Dunlop RoadSmart i może coś o nich napisać.
Pozdrawiam. P.J.
Użytkownicy przeglądający to forum: oster i 24 gości