Witam,
mam prośbę do Szanownego Grona o ocenę wstępną czy warto jechać w ogóle i to oglądać:
https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cb- ... AECdK.html
Szczerze przyznam się, że jestem laikiem, jeśli pojadę to niestety pewnie nie z mechanikiem, ale z kolegą, który od lat sam wiele rzeczy dłubie w swoich sprzętach. Poczytałem poradniki na co patrzeć, ale "na słuch" to już pewnie będzie ciężko.
A może jest ktoś na forum z tych okolic i mógłby się wybrać na bardziej profesjonalne oględziny (oczywiście nie za "Bóg zapłać" ) ??
Pozdrawiam
Matt
Prośba o ocenę czy w ogóle warto jechać
- KLOSZ
- Mr. Kamizelka
- Motocykl: BuBu Er 1150 GiejeS
- Kontakt:
Re: Prośba o ocenę czy w ogóle warto jechać
Czolem.
Cena do mocnej negocjacji, ale bym ja obejrzal. Widac, ze lezala na prawej stronie. Brakuje ciezarka kierownicy przy rollgazie, ale to nie problem. Jesli serducho pracuje jak trzeba i prosto jedzie, to warto ja obmacac moim zdaniem.
Cena do mocnej negocjacji, ale bym ja obejrzal. Widac, ze lezala na prawej stronie. Brakuje ciezarka kierownicy przy rollgazie, ale to nie problem. Jesli serducho pracuje jak trzeba i prosto jedzie, to warto ja obmacac moim zdaniem.
Zdrowko
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
- Hondafan
- stary Seveniarz
- Motocykl: CB 750 SF
ano leżała...ale która nie leżała...kwestia jak pozostała zrobiona...podnóżek z prawej też nie jest kpl ...ale za to jaki ładny kolor na zdjęciach ...moim skromnym zdaniem cena jest mocno do negocjacji, tak mocno, że handlarz raczej nie spuści...ma zero doposażenia, a w tej cenie można spokojnie znaleźć egz. też pewnie, że po leżakowaniu ale bdb zrobiony i z wyposażeniem...
Klasyczny TS i
-
- mlody Seveniarz
- Kontakt:
Ładny kolorek,,, wspomnienia wracaja, moja taka była,,potem w łapska Luto poszła i dalej....
skąd Matt jesteś? Jak daleko nie masz to leć i oglądaj. BTW seveny w dobrym stanie trzymaja naprawde cene za nasza zachodnią granicą,,czasem nawet 2k Euro i to egzemplarze pzred liftem
skąd Matt jesteś? Jak daleko nie masz to leć i oglądaj. BTW seveny w dobrym stanie trzymaja naprawde cene za nasza zachodnią granicą,,czasem nawet 2k Euro i to egzemplarze pzred liftem
Failure is not an option...
ex Red Onion 00' ...V-strom DL1000, CBF1000, Xtourer 1200 ,,,, Junak 57', WSK 125 74', Rebel 125 98'
ex Red Onion 00' ...V-strom DL1000, CBF1000, Xtourer 1200 ,,,, Junak 57', WSK 125 74', Rebel 125 98'