Brak możliwości zalogowania
Brak możliwości zalogowania
Czy mogę prosić o sprawdzenie konta? Zakładałem na login kotlin, ale po wypełnieniu i wysłaniu formularza wysypało błędami. Przy ponownej próbie rejestracji dostałem komunikat że adres email jest już zajęty, ale zalogować się nie mogę (użytkownik nieaktywny). Na maila nic nie dostałem.
- KLOSZ
- Mr. Kamizelka
- Motocykl: BuBu Er 1150 GiejeS
- Kontakt:
Re: Brak możliwości zalogowania
Czołem!
Niestety skrypt forum od jakiegos czasu woła o pomoc, ale nie znaleźliśmy póki co cwaniaka, który by się podjął aktualizacji i uporządkowania skryptu. Ale do rzeczy - sprawdź teraz. Powinno już się udać zalogowac loginem i hasłem ustawionym przy rejestracji.
Niestety skrypt forum od jakiegos czasu woła o pomoc, ale nie znaleźliśmy póki co cwaniaka, który by się podjął aktualizacji i uporządkowania skryptu. Ale do rzeczy - sprawdź teraz. Powinno już się udać zalogowac loginem i hasłem ustawionym przy rejestracji.
Zdrowko
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
-
Re: Brak możliwości zalogowania
Super, wielkie dzięki za pomoc