Witam
planuje kupic wlasnie motocykl a tak sie sklada ze to bedzie moj pierwszy pojazd nie mam zadnego doswiadczenia z motorami procz tego ze robie prawo jazdy.Czy odrazu wsiadac na Honde CB SevenFifty /bo tylko ten jest mym wymazonym/ czy moze cos mniejszego?
pierwszy raz
Dobry wybór
Witam i polecam ten model ,nawet jako pierwszy motorek rosądna jazda jeszcze nikomu nie zaskodziła a jak zaczniesz pajacować to szybko wysadzi cię z siodła .
-
- chyyyyci...
- Kontakt:
dobra rada!
jak już kupisz Sevenkę, innej opcji nie ma poprostu, to się nie zapomnij zalogować na forum, wtedy Ci będzie mniej szwankowała, czyli jak przystało na Hondę - wogóle.
Mój pierwszy własny motong to właśnie Sevenka Smile
Ja Cię pozdrawlaju!
P.S. pierwszy raz mnie nie pokazało, a moja próżność niecierpi cierpieć
jak już kupisz Sevenkę, innej opcji nie ma poprostu, to się nie zapomnij zalogować na forum, wtedy Ci będzie mniej szwankowała, czyli jak przystało na Hondę - wogóle.
Mój pierwszy własny motong to właśnie Sevenka Smile
Ja Cię pozdrawlaju!
P.S. pierwszy raz mnie nie pokazało, a moja próżność niecierpi cierpieć
Byka czasem znika...
Zakup CB 750
Witam wszystkich zwariowanych na punkcie Seven fifty. Mam wielką prośbę. Czy może mi ktoś wskazać adres strony brytyjskiej gdzie można zakupić Hondę CB 750 ? Chodzi mi oczywiście o coś podobnego jak u nas Allegro, lub może ktoś z kolegów zna adres strony gdzie użytkownicy mają możliwość sprzedaży-kupna ? Jeżdżę bardzo dużo na Wyspy Brytyjskie /transport międzynarodowy/ i mam możliwość przywiezienia sobie motocykla stamtąd praktycznie bez żadnych kosztów. Chcę tylko CB 750 , a wiem że w GB można kupić naprawdę bardzo tanio dobry motocykl. Jeśli może mi ktoś pomóc, to z góry bardzo dziękuję. Andrzej Gorzów Wlkp.
-
- mlody Seveniarz
- Kontakt:
@Andy54
nie obraz sie ale tania i dobra to jest tylko kaPUSTA KISZONA
sprobuj w wyszukiwarce np dogpile.com cos poszukac nt jakiejs moto gieldy on line w GB
albo w powrotnej drodze cos z Niemiec przywiez
ja po moja bylem az pod Strasburgiem 1200 km od chaty
powodzenia
nie obraz sie ale tania i dobra to jest tylko kaPUSTA KISZONA
sprobuj w wyszukiwarce np dogpile.com cos poszukac nt jakiejs moto gieldy on line w GB
albo w powrotnej drodze cos z Niemiec przywiez
ja po moja bylem az pod Strasburgiem 1200 km od chaty
powodzenia
Failure is not an option...
ex Red Onion 00' ...V-strom DL1000, CBF1000, Xtourer 1200 ,,,, Junak 57', WSK 125 74', Rebel 125 98'
ex Red Onion 00' ...V-strom DL1000, CBF1000, Xtourer 1200 ,,,, Junak 57', WSK 125 74', Rebel 125 98'
-
- Junior
Oj tam, nie ma co daleko szukać jak na miejscu jest bardzo dobra
http://www.allegro.pl/item241735036_hon ... fifty.html
Polecam
http://www.allegro.pl/item241735036_hon ... fifty.html
Polecam
- KLOSZ
- Mr. Kamizelka
- Motocykl: BuBu Er 1150 GiejeS
- Kontakt:
Witak,tak sie sklada ze to bedzie moj pierwszy pojazd
tak sie sklada, ze Sevenka to jest rowniez moj pierwszy motocykl. Napisze Ci, ze nie ma sie czego bac. Jesli jest odrobina oleju w glowie, nie masz zapedow samobojczych i dasz rade masie i rozmiarowi Sevenki to bierz smialo. Rzeczywiscie jest to dosyc ciezki motocykl i konieczna jest ostroznosc, szczegolnie przy wolniutkiej jezdzie i manewrach parkingowych.
Ja swoja zrobilem dopiero cos kolo 1000 km (jezdze nia wokol komina, dopiero 2 tygodnie to i nie mialem kiedy zrobic wiecej ) i ciagle sie jej ucze, ale daje sie ja ogarnac bez problemu. Moje wczesniejsze doswiadczenia z motocyklizmem zakonczyly sie jakies 20 lat temu na poziomie Romet Pony 50 - czyli zielony jestem w tym temacie jak szczypiorek na wiosne.
Pozdrawiam
KLOSZ
Zdrowko
KLOSZ ☺
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
Było: Pony 50, 2 x CBSF, FJR, Trampek, a jest GiejeS
KLOSZ ☺
Cytaty na dziś i jutro:
⌘ "To co widzisz to też jest patologia, tylko trochę inna niż Twoja..." - tez ® KLOSZ ™ ⌘
- oster
- Nocny Jastrząb
- Motocykl: ex NH,XJR,CB1300,Hornet,XJR,HH
- KLOSZ
- Mr. Kamizelka
- Motocykl: BuBu Er 1150 GiejeS
- Kontakt:
Oj Wooojtek, no naprawde musisz to wiedziec?to znaczy którzy
Stara prawda internetowa mowi:
Nie wnikaj, nie karm, samo zdechnie....
Zdrowko
KLOSZ
Zdrowko
KLOSZ ☺
Cytaty na dziś i jutro:
KLOSZ ☺
Cytaty na dziś i jutro: